Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

 

PERUUTUSEHDOT:

- peruutus kuluitta viimeistään 24h ennen varausta

- sen jälkeen (alle 24h varauksesta) peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta

- jos asiakas ei saavu paikalle varattuna aikana, veloitamme 100% hoidon hinnasta

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 

LUOMU SUKLAAHIERONTA, 75 min

Luomu Suklaahieronta on lämmittävä ja rentouttava hoito, joka poistaa lempeästi stressiä. Hieronnassa käytetään lämmintä luomukookosöljyä, joka sisältää tummaa luomusuklaata. Sekoitus on itse valmistettu, puhdas ja lisäaineeton. Runsaasti flavonoideja sisältävä luomusuklaa sekä hyviä rasvahappoja sisältävä kookosöljy yhdessä kosteuttavat ja hoitavat ihoa.  Iho pehmeytyy pitkäksi aikaa. Suklaan tuoksu vaikuttaa rentouttavasti. Rauhoittavat ja tehokkaat hierontaotteet tuovat tyynen ja iloisen olon. Hoitoon sisältyy pieni suklaalahja!

Hinta: Luomu Suklaahieronta 75 €

SELLULIITTIHIERONTA

Selluliitti on sekä kosmeettista että terveyteen vaikuttavaa. Täyttyneet rasvasolut painavat veri- ja lymfaratojen suonijärjestelmiä. Selluliittihieronta poistaa selluliitin kosmeettista haittaa ja parantaa pinnallisen kudoksen aineenvaihduntaa. Selluliittihieronta alkaa tehokkaalla kuivaharjauksella, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista. Kuivaharjauksen jälkeen keholle levitetään selluliitin hoitoon tarkoitettua Weledan koivuöljyä, joka lieventää jo muodostunutta selluliittia sekä ennaltaehkäisee uuden selluliitin muodostumista. Kehoa hierotaan aktivoivin liikkein, jolloin koivuöljyn imeytyminen ja selluliitin poistuminen tehostuvat. Hieronta virkistää väsyneitä jäseniä ja aktivoi kehoa.

Hinnat:

 • Selluliittihieronta 30 min - pakarat ja reidet - 35 €
 • Selluliittihieronta 45 min - pakarat, reidet ja sääret - 48 €
 • Selluliittihieronta 60 min - vatsa, pakarat, reidet, sääret - 62 €

NIVELHIERONTA

Nivelhieronta poistaa kipua nivelistä ja lihaksista. Nivelhieronnassa käsitellään niveliä kevyin, mutta tehokkain hierontaottein. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kipuaineet poistuvat nopeammin nivelistä. Nivelten ympärillä olevia akupisteitä painellaan ja hierotaan, mikä laukaisee lihasjännityksiä ja helpottaa nivelten liikkuvuutta. Nivelhieronnassa käytetään erityistä öljysekoitusta, joka sisältää kipua poistavia eteerisiä öljyjä, kuten inkivääriöljyä ja meiramiöljyä. Hierontaöljy lämmittää lihaksia ja niveliä sekä virkistää oloa.

Hinnat:

 • Nivelhieronta 30 min - 35 €
 • Nivelhieronta 60 min - 60 €
 • Nivelhieronta 75 min - 70 €

HIUSPOHJAN HIERONTA

Hiuspohjan hieronta lievittää hiuspohjan ongelmia, kuten kuivuutta, ihottumaa, kutinaa ja hilseilyä. Hiuspohjan hieronnassa käsitellään pään ja hiuspohjan alueen ihoa elvyttävästi, tasapainottavasti ja kosteuttavasti. Päänahan hieronta stimuloi verenkiertoa ja ihon uusiutumista. Hiuspohjan hieronnassa tehdään hiuspohjan marmojen eli akupisteiden painelua sormin ja kämmenin. Marmojen käsittely virkistää päänahan verenkiertoa ja edesauttaa hiuspohjan tasapainottumista. Hieronnassa käytetään luonnonmukaista mietoa Weledan kehäkukkaöljyä. Kehäkukkaöljy sopii hyvinkin herkälle iholle ja palauttaa hiuspohjan kosteustasapainoa.

Hinnat:

 • Hiuspohjan hieronta 30 min 35 €
 • Hiuspohjan hieronta 45 min 45 €

AYURVEDISET BASTI HOIDOT

 

AYURVEDINEN KATI BASTI ÖLJYHOITO

Kati Basti öljyhoidossa laitetaan miellyttävän lämpöiseksi lämmitettyä terapeuttista öljyä lantion alueen kipukohtaan, usein ristiselkään. Öljyä varten kipukohtaan valmistetaan ensin jähmeästä taikinasta reunus, eräänlainen kuppi. Lämmin öljy valutetaan tämän kupin sisälle. Öljyn terapeuttiset ainesosat imeytyvät kipukohtaan ihon läpi. Öljyn lämpö rentouttaa lihaksia ja niiden kiinnityskohtia. Öljyhoito voi myös vähentää hoidettavan alueen nivelten/selkärangan/luuston kiputiloja.

Kati Basti öljyhoito vaikuttaa mm. seuraavasti hoidettavalla alueella:

 • vähentää lihas- ja nivelkipuja
 • vähentää lihasten kireyttä
 • vähentää tulehdusta
 • voi helpottaa lihaskramppeja
 • voi helpottaa kroonista kiputilaa
 • lisää verenkiertoa
 • ravitsee ja vahvistaa luustoa ja kudoksia

Ayurvedinen Kati Basti öljyhoito 60 min 75

 

NETRA BASTI / NETRA TARPANA ÖLJYHOITO

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito on erityinen terapeuttinen hoito silmille. Intiassa käytetään tälle hoidolle kahta nimeä: Netra Basti ja Netra Tarpana. Tässä öljyhoidossa valutetaan hoitavaa öljyä, usein yrtti-gheetä, silmille. Ensin silmien ympärille laitetaan jähmeästä taikinasta muovattu reunus, eräänlainen kuppi. Hoitava öljy valutetaan tähän kuppiin. Hoito vaikuttaa parhaiten, kun silmät pidetään avoinna öljyn ollessa silmien päällä. Monet aristelevat silmien avaamista tässä hoidossa varsinkin ensimmäisellä kerralla, mutta useimmat lopulta kokevat hoidon ihanan rentouttavana silmien ollessa avoinna. Tällöin myös terapeuttisen öljyn (tai gheen) vaikuttavat ainesosat pääsevat parhaiten imeytymään silmiin.

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoidolla on useita hoitavia vaikutuksia silmille:

 • kosteuttaa kuivia silmiä
 • parantaa sumeaa näkökykyä
 • vähentää silmäkipua ja silmien punaisuutta
 • virkistää työssä väsyneitä ja rasittuneita silmiä (esim päätetyöntekijät)

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito 60 min 85 €