Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

 

PERUUTUSEHDOT:

- peruutus kuluitta viimeistään 24h ennen varausta

- sen jälkeen (alle 24h varauksesta) peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta

- jos asiakas ei saavu paikalle varattuna aikana, veloitamme 100% hoidon hinnasta

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 

Marjo Kettunen 


on kotoisin Itä-Hakkila kylästä Vantaalta. Marjo on teini-iästä lähtien tutustunut erilaisiin luontaishoitoihin. Kiinnostus vaihtoehtohoitohin heräsi Marjolla jo varhain. Marjo kävi klassisessa hieronnassa ensimmäisen kerran 13-vuotiaana, energiahoitajalla sekä keho-tunne-kurssilla 17-vuotiaana. Vaihtoehtohoitojen koulutukset alkoivat Marjolla, kun hän kävi ensimmäisen tason Reiki-kurssin vuonna 2004. Seuraavana vuonna Marjo kävi intialaisen päähierontakurssin . Vuonna 2006 hän suoritti klassisen hieronnan opinnot Hieronta-Akatemiassa Helsingissä ja vuonna 2007 koulutetun hierojan näyttötutkinnot Hesote:ssa (nykyisin Stadin aikuisopisto) sekä Reiki-II tason. Marjo on koulutettuna hierojana rekisteröity viralliseen terveydenhoitoalan henkilöstöön Suomessa.

Vuosien 2006 ja 2008 välillä Marjo asui yhteensä 6 kuukautta Intiassa, jossa hän opiskeli Ayurvedista marmahierontaa Pondycherry-kaupungin lähellä Aurovillessa (http://www.auroville.org/health/quiet.htm). Marjo on työskennellyt hierojana kahdessa eri day spassa sekä useassa pääkaupunkiseudun päiväkodissa. Lisäksi Marjolla on laaja työkokemus luonnonkosmetiikan ja luontaistuotteiden puolelta. Luonnonmukaisuus ja ekologisuus ovat tärkeä osa Marjon elämää; Marjo panostaa luomuruokaan ja hankkii vaatteensa usein kierrätettynä.

Marjon hieronta on samaan aikaan kokonaisvaltaista ja ongelmakohtiin keskittyvää. Marjo kuuntelee aktiivisesti asiakasta ja tähtää asiakkaan toivoman hieronnan toteutumiseen. Ayurvedisissä hieronnoissa ja Reiki hoidoissa Marjolle voi nousta intuitiivisia mielikuvia.

 

Marjon tekemät hieronnat:

 • Ayurvedinen marmahieronta
 • Ayurvedinen niska-hartiahoito (lämpöhaudehoito & niska-hartiaseudun marmahieronta)
 • Ayurvedinen selkähoito (lämpöhaudehoito & koko selän marmahieronta)
 • Hyvän olon hoidot (Ayurvedinen marmahieronta & Reiki energiahoito)
 • Intialaiset päähieronnat
 • Klassiset hieronnat
 • Reiki hoidot
 • Detox jalkakylpy

Hyviä hoitovinkkejä: Kokeile tehokasta ja rentouttavaa Ayurvedista marmahierontaa. Yhdistä marmahierontaan Intialainen päähieronta, niin saat syvällisen hoitopaketin. Marjo suosittelee myös kokeilemaan Hyvän olon hoitoa, jossa saat Ayurvedisen marmahieronnan ja Reiki energiahoidon hyvää tekevät vaikutukset saman hoidon aikana.

AYURVEDISET BASTI HOIDOT

 

AYURVEDINEN KATI BASTI ÖLJYHOITO

Kati Basti öljyhoidossa laitetaan miellyttävän lämpöiseksi lämmitettyä terapeuttista öljyä lantion alueen kipukohtaan, usein ristiselkään. Öljyä varten kipukohtaan valmistetaan ensin jähmeästä taikinasta reunus, eräänlainen kuppi. Lämmin öljy valutetaan tämän kupin sisälle. Öljyn terapeuttiset ainesosat imeytyvät kipukohtaan ihon läpi. Öljyn lämpö rentouttaa lihaksia ja niiden kiinnityskohtia. Öljyhoito voi myös vähentää hoidettavan alueen nivelten/selkärangan/luuston kiputiloja.

Kati Basti öljyhoito vaikuttaa mm. seuraavasti hoidettavalla alueella:

 • vähentää lihas- ja nivelkipuja
 • vähentää lihasten kireyttä
 • vähentää tulehdusta
 • voi helpottaa lihaskramppeja
 • voi helpottaa kroonista kiputilaa
 • lisää verenkiertoa
 • ravitsee ja vahvistaa luustoa ja kudoksia

Ayurvedinen Kati Basti öljyhoito 60 min 75

 

NETRA BASTI / NETRA TARPANA ÖLJYHOITO

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito on erityinen terapeuttinen hoito silmille. Intiassa käytetään tälle hoidolle kahta nimeä: Netra Basti ja Netra Tarpana. Tässä öljyhoidossa valutetaan hoitavaa öljyä, usein yrtti-gheetä, silmille. Ensin silmien ympärille laitetaan jähmeästä taikinasta muovattu reunus, eräänlainen kuppi. Hoitava öljy valutetaan tähän kuppiin. Hoito vaikuttaa parhaiten, kun silmät pidetään avoinna öljyn ollessa silmien päällä. Monet aristelevat silmien avaamista tässä hoidossa varsinkin ensimmäisellä kerralla, mutta useimmat lopulta kokevat hoidon ihanan rentouttavana silmien ollessa avoinna. Tällöin myös terapeuttisen öljyn (tai gheen) vaikuttavat ainesosat pääsevat parhaiten imeytymään silmiin.

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoidolla on useita hoitavia vaikutuksia silmille:

 • kosteuttaa kuivia silmiä
 • parantaa sumeaa näkökykyä
 • vähentää silmäkipua ja silmien punaisuutta
 • virkistää työssä väsyneitä ja rasittuneita silmiä (esim päätetyöntekijät)

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito 60 min 85 €