Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

 

PERUUTUSEHDOT:

- peruutus kuluitta viimeistään 24h ennen varausta

- sen jälkeen (alle 24h varauksesta) peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta

- jos asiakas ei saavu paikalle varattuna aikana, veloitamme 100% hoidon hinnasta

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 

Niklas Seppi

on kotoisin Espoosta. Liikunta ja hyvinvointi on aina ollut läsnä Niklaksen elämässä ja hänellä onkin pitkän linjan urheilutausta monen eri lajin parissa. Kiinnostus kohti hyvinvointialan ammattilaisuutta syntyi vuonna 2013 Intian matkalla, jolla hän tutustui Joogan ja Ayurvedan maailmaan. Tämän seurauksena hän kouluttautui joogaopettajaksi Rishikeshissä Intiassa syksyllä 2014. Laajentaakseen osaamistaan Niklas kouluttautui hierojaksi arvostetussa Stadin Aikuisopistossa aloittaen opintonsa tammikuussa 2016 ja valmistuen huhtikuussa 2017. Koulutuksen aikana Niklas teki kahden kuukauden työharjoittelun Luontaishoitola Saraswatissa syksyllä 2016. Niklas erikoistui koulutuksen aikana kivun hoitoon. Erikoistumisjakso käsitteli laajasti kivun anatomiaa ja sen aikana opeteltiin erilaisia tekniikoita kivun helpottamiseksi tai poistamiseksi. Kesällä 2017 Niklas perusti oman toiminimen ja aloitti uran terveydenhuollon ammattilaisena.

Niklas käyttää hieronnoissaan monipuolisesti klassisen hieronnan eri tekniikoita ja kaikki hoidot muokataan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Hieronnan aikana Niklas käyttää myös triggerpiste- ja fasciakäsittelyä sekä mobilisoivia tekniikoita. Olipa ongelmakohtasi niskahartiaseudun kireydet tai kaipaat vain syvää rentoutusta pää- ja jalkapohjahieronnasta, niin Niklas pystyy räätälöimään hieronnan juuri sinulle sopivaksi. Niklaksella on myös osaamista kinesioteipin, ultraäänen sekä tns-sähkölaitteen käytöstä vaivojen vähentämiseksi.

Niklas tarjoaa myös joogaopetusta ja ohjattua meditaatiota yksityisille henkilöille tai pienryhmille. Ota yhteyttä Niklakseen sähköpostitse niklas.seppi@gmail.com, jos olet kiinnostunut järjestämään joogatunnin pienelle ryhmälle työpaikallasi tai kotonasi. Niklaksen ohjaamassa joogassa yhdistyvät mm. meditatiivinen raja-jooga ja rauhallinen hathajooga.

Niklas tykkää viettää vapaa-aikansa mielellään luonnon äärellä. Terveellinen ruoka ja elämäntavat ovat hänellä suuressa arvossa. Jooga ja meditaatio sekä erilaiset vaihtoehtoiset lähestymistavat hyvinvointiin ovat hänen mielenkiinnon kohteitaan, ja hän pyrkiikin kehittämään itseään näiden parissa

AYURVEDISET BASTI HOIDOT

 

AYURVEDINEN KATI BASTI ÖLJYHOITO

Kati Basti öljyhoidossa laitetaan miellyttävän lämpöiseksi lämmitettyä terapeuttista öljyä lantion alueen kipukohtaan, usein ristiselkään. Öljyä varten kipukohtaan valmistetaan ensin jähmeästä taikinasta reunus, eräänlainen kuppi. Lämmin öljy valutetaan tämän kupin sisälle. Öljyn terapeuttiset ainesosat imeytyvät kipukohtaan ihon läpi. Öljyn lämpö rentouttaa lihaksia ja niiden kiinnityskohtia. Öljyhoito voi myös vähentää hoidettavan alueen nivelten/selkärangan/luuston kiputiloja.

Kati Basti öljyhoito vaikuttaa mm. seuraavasti hoidettavalla alueella:

 • vähentää lihas- ja nivelkipuja
 • vähentää lihasten kireyttä
 • vähentää tulehdusta
 • voi helpottaa lihaskramppeja
 • voi helpottaa kroonista kiputilaa
 • lisää verenkiertoa
 • ravitsee ja vahvistaa luustoa ja kudoksia

Ayurvedinen Kati Basti öljyhoito 60 min 75

 

NETRA BASTI / NETRA TARPANA ÖLJYHOITO

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito on erityinen terapeuttinen hoito silmille. Intiassa käytetään tälle hoidolle kahta nimeä: Netra Basti ja Netra Tarpana. Tässä öljyhoidossa valutetaan hoitavaa öljyä, usein yrtti-gheetä, silmille. Ensin silmien ympärille laitetaan jähmeästä taikinasta muovattu reunus, eräänlainen kuppi. Hoitava öljy valutetaan tähän kuppiin. Hoito vaikuttaa parhaiten, kun silmät pidetään avoinna öljyn ollessa silmien päällä. Monet aristelevat silmien avaamista tässä hoidossa varsinkin ensimmäisellä kerralla, mutta useimmat lopulta kokevat hoidon ihanan rentouttavana silmien ollessa avoinna. Tällöin myös terapeuttisen öljyn (tai gheen) vaikuttavat ainesosat pääsevat parhaiten imeytymään silmiin.

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoidolla on useita hoitavia vaikutuksia silmille:

 • kosteuttaa kuivia silmiä
 • parantaa sumeaa näkökykyä
 • vähentää silmäkipua ja silmien punaisuutta
 • virkistää työssä väsyneitä ja rasittuneita silmiä (esim päätetyöntekijät)

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito 60 min 85 €