Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

 

PERUUTUSEHDOT:

- peruutus kuluitta viimeistään 24h ennen varausta

- sen jälkeen (alle 24h varauksesta) peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta

- jos asiakas ei saavu paikalle varattuna aikana, veloitamme 100% hoidon hinnasta

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 

SARASWATI

Saraswati on Intian mytologiassa korkeimman selkeyden, tiedon ja viisauden jumalatar. Saraswati synnytti maailmaan pyhät Veda-tekstit, jotka liittyvät myös Ayurvedaan. Saraswati-jumalatar vastaa lisäksi taiteesta ja musiikista. Saraswati kuvataan usein istuvan valkoisen lootuksen päällä. Valkoinen lootus kuvaa absoluuttista totuutta. Kädessään Saraswatilla on intialainen veena-soitin, joka kuvastaa tarvetta virittää mieli ja älyllisyys oikeaan vireeseen, jotta elämä on harmoniassa maailman kanssa.

Saraswatin vierellä kuvataan valkoinen joutsen. Joutsenella sanotaan olevan herkkä nokka, joka pystyy erottamaan puhtaan maidon veden ja maidon sekoituksesta. Joutsen kuvastaa kykyä erottaa oikea väärästä ja hyvä pahasta.

Luontaishoitola Saraswatin hoitofilosofia:

Toivomme, että Luontaishoitola Saraswatissa voimme auttaa ihmisiä rauhoittumaan ja saamaan selkeyttä elämään hierontojen ja hoitojen avulla. Kiireisen elämän keskellä ihminen kaipaa hetkittäistä pysähtymistä ja mahdollisuutta kehon ja mielen rentoutumiseen. Rentoutumisen avulla saavutettu selkeys auttaa omaksumaan uutta tietoa ja pitää yllä keskittyneisyyttä. Työnteko ja arjen askareet hoituvat helpommin, kun keho on rentoutunut ja mieli rauhallinen, selkeä ja keskittynyt. Hieronta auttaa tasapainoittamaan kehon toimintoja, kuten verenkiertoa ja nestekiertoa. Tämä puhdistaa kehoa toksiineista sekä lisää elinvoimaa ja hyvän olon tunnetta.

AYURVEDISET BASTI HOIDOT

 

AYURVEDINEN KATI BASTI ÖLJYHOITO

Kati Basti öljyhoidossa laitetaan miellyttävän lämpöiseksi lämmitettyä terapeuttista öljyä lantion alueen kipukohtaan, usein ristiselkään. Öljyä varten kipukohtaan valmistetaan ensin jähmeästä taikinasta reunus, eräänlainen kuppi. Lämmin öljy valutetaan tämän kupin sisälle. Öljyn terapeuttiset ainesosat imeytyvät kipukohtaan ihon läpi. Öljyn lämpö rentouttaa lihaksia ja niiden kiinnityskohtia. Öljyhoito voi myös vähentää hoidettavan alueen nivelten/selkärangan/luuston kiputiloja.

Kati Basti öljyhoito vaikuttaa mm. seuraavasti hoidettavalla alueella:

 • vähentää lihas- ja nivelkipuja
 • vähentää lihasten kireyttä
 • vähentää tulehdusta
 • voi helpottaa lihaskramppeja
 • voi helpottaa kroonista kiputilaa
 • lisää verenkiertoa
 • ravitsee ja vahvistaa luustoa ja kudoksia

Ayurvedinen Kati Basti öljyhoito 60 min 75

 

NETRA BASTI / NETRA TARPANA ÖLJYHOITO

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito on erityinen terapeuttinen hoito silmille. Intiassa käytetään tälle hoidolle kahta nimeä: Netra Basti ja Netra Tarpana. Tässä öljyhoidossa valutetaan hoitavaa öljyä, usein yrtti-gheetä, silmille. Ensin silmien ympärille laitetaan jähmeästä taikinasta muovattu reunus, eräänlainen kuppi. Hoitava öljy valutetaan tähän kuppiin. Hoito vaikuttaa parhaiten, kun silmät pidetään avoinna öljyn ollessa silmien päällä. Monet aristelevat silmien avaamista tässä hoidossa varsinkin ensimmäisellä kerralla, mutta useimmat lopulta kokevat hoidon ihanan rentouttavana silmien ollessa avoinna. Tällöin myös terapeuttisen öljyn (tai gheen) vaikuttavat ainesosat pääsevat parhaiten imeytymään silmiin.

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoidolla on useita hoitavia vaikutuksia silmille:

 • kosteuttaa kuivia silmiä
 • parantaa sumeaa näkökykyä
 • vähentää silmäkipua ja silmien punaisuutta
 • virkistää työssä väsyneitä ja rasittuneita silmiä (esim päätetyöntekijät)

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito 60 min 85 €