top of page
SaraswatiLUONTAISHOITOLA
Saraswati hieronta, ayurvedinen hieronta

Ayurvediset hieronnat

Ayurvedinen marmahieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainoittaa kehoa ja mieltä. Hieronnassa käsitellään kehon marmoja eli energiapisteitä erilaisin paineluin ja sivelyin. Tämä vapauttaa energiavirtausta kehossa ja laukaisee lihasjännityksiä tehokkaasti. 

Saraswati intialainen päähieronta, ayurvedinen hieronta

Shirodhara hoidot

Shirodhara hoito rauhoittaa mieltä, lieventää stressiä, virkistää ja uudistaa. Shirodhara auttaa myös vapautumaan tunnelukoista. Shirodhara hoidossa valutetaan lämmitettyä sesamöljyä tai luomumaitoa otsalle ja hiusrajaan. 

auyrvedinen basti hoito

Ayurvediset Basti hoidot

Ayurvedisessa Kati Basti öljyhoidossa hoidetaan kehon kipukohtaa lämmitetyllä terapeuttisella öljyllä. Hoidettava kohta on monesti selän alueella, alaselässä, keskiselässä tai yläselässä.

 

Lootus

Hyvän olon hoidot

Hyvän olon hoidossa yhdistyvät Ayurvedisen marmahieronnan ja Reiki energiahoidon myönteiset vaikutukset. Hoito avaa sekä fyysisiä tukoksia että energian virtausta. Marmahieronnassa käytettävä hierontaöljy valitaan yksilöllisesti joka hoitoon. 

intialainen päähieronta helsinki

Intialaiset päähieronnat

Intialainen päähieronta on rentouttava ja uudistava hoito. Hieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, niskaa sekä päätä ilman öljyä, vaatteiden ollessa päällä. Hierontaotteet ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Hieronnan voimakkuus vaihtelee pehmeästä napakkaan.

intialainen päähieronta helsinki

Ayurvediset lisähoidot

Ayurvedisen lisähoidon voi yhdistää Ayurvediseen tai Klassiseen hierontaan. Luo oma ihana hoitopakettisi ja saat yhdellä kerralla monipuolisen hoitokokonaisuuden.

 

konsultaatio

Ayurvediset konsultaatiot

Kiinnostaako sinua selvittää oman keho-mielityyppisi eli doshasi? Haluaisitko tietää, mitkä ruoka-aineet, liikuntamuodot ja elämäntavat tasapainottavat omaa doshaasi? 

yrttilääkkeet

Ayurvediset tuotteet

Hoitolastamme saat tehokkaita Ayurvedisiä yrttilääkkeitä. 

ayurveda matkat

Ayurveda matkat Keralaan

Järjestämme räätälöityjä 
Ayurveda- ja joogamatkoja Keralaan, Intiaan. 

 

bottom of page