top of page

HYVÄN OLON HOIDOT

 

= Ayurvedinen marmahieronta & Reiki energiahoito -yhdistelmä

Hyvän olon hoidossa yhdistyvät Ayurvedisen marmahieronnan ja Reiki energiahoidon myönteiset vaikutukset. Hoito avaa sekä fyysisiä tukoksia että energian virtausta. Marmahieronnassa käytettävä hierontaöljy valitaan yksilöllisesti joka hoitoon. Öljy voi olla esim. piristävä sitrus, rentouttava laventeli tai harmonisoiva ruusu. 

Hoito alkaa marmahieronnalla, joka rentouttaa lihaksia ja lämmittää kehoa. Marmojen eli kehon energiapisteiden käsittely laukaisee jännityksiä laajoilla kehon alueilla. Marmahieronta aktivoi verenkiertoa sekä nestekiertoa. 

Reiki energiahoito tehdään hieronnan jälkeen, kun keho ja mieli ovat avoimessa ja vastaanottavassa tilassa. Reiki on universaalia energiaa, joka hoitaa, avaa ja tasapainottaa monella tasolla. Hoitaja välittää Reikiä käsiensä kautta. Reiki energia hoitaa esimerkiksi lihaskipuja, energian tukoksia ja mielen ja tunteiden tasoa. Reikihoidon vaikutus on usein rentouttava ja mieltä rauhoittava, myös kokonaisvaltaisesti energisoiva.

Ayurvedinen marmahieronta ja Reiki energiahoito tukevat toinen toisiaan.  Tunne on syvällisen rentoutunut Hyvän olon hoidon jälkeen.
 

 

Hinnat:

Hyvän olon hoito 60 min 75 €

- Ayurvedinen marmahieronta 45 min &
Reiki energiahoito 15min
 

Hyvän olon hoito 90 min 104 €

- Ayurvedinen marmahieronta 60 min &
Reiki energiahoito 30 min

 

Sarjakortit:

  • 3 x 60 min 195 € (norm. 225 €) -13%

  • 5 x 60 min 318 € (norm. 375 €) -15%

  • 3 x 90 min 262 € (norm. 312 €) -14%

bottom of page