top of page

AYURVEDISET LISÄHOIDOT

Ayurvedisen lisähoidon voi yhdistää Ayurvediseen tai Klassiseen hierontaan. Luo oma ihana hoitopakettisi ja saat yhdellä kerralla monipuolisen hoitokokonaisuuden.

 

NASYA HOITO 15 min

Nasya hoito avaa tukkoista nenää ja hoitaa kuivaa/rohtunutta sierainten ihoa. Nasya hoito on perinteinen ayurvedinen hoito, jossa kevyesti tiputetaan muutama tippa hoitavaa 100% luonnollista Nasya öljyä sieraimiin ja hierotaan hengitystä avaavin liikkein nenän ympäriltä. Nenän vierillä on nenän tiehyitä avaavat marmapisteet, joita hieromalla saadaan tehokas hengitystä avaava vaikutus. Öljy on hellävarainen ja auttaa rikkoontunutta ja/tai kuivaa sierainten ihoa parantumaan. Öljy sisältää virkistäviä eteerisiä öljyjä.

Nasya hoito 15 min 25 €

 

KASVOJEN MARMAHIERONTA 15 min

Kasvojen marmahieronta virkistää väsynyttä mieltä ja aktivoi verenkiertoa kasvojen alueella. Hieronta poistaa kireyksiä otsan, poskien ja leuan alueella ja parantaa hengitystä nenän kautta. Hieronnassa käsitellään nenän sivuilla olevia marmapisteitä, jotka avaavat tukkoisia sieraimia. Hieronta lievittää päänsärkyjä otsan alueen hieronnan kautta.

Kasvojen marmahieronta 15 min 25 €

JALKAPOHJIEN MARMAHIERONTA 15 min

Jalkapohjien marmahieronta virkistää väsyneitä jalkoja ja vaikuttaa rentouttavasti koko kehoon. Jalkapohjissa on useita marmapisteitä, joita hieromalla keho saa lisää energiaa ja elintoiminnot elpyvät. Jalkapohjien hieronta on erittäin tärkeää kehon hoidossa; joko seisomme tai kävelemme suuren osan päivästä, jolloin jalat rasittuvat tai istumme pitkiä aikoja, jolloin jalkojen ja jalkapohjien verenkierto ja nestekierto hidastuvat ja jalat tarvitsevat virkistystä. Jalkapohjien marmahieronta auttaa tasapainottamaan kehon tilaa. Jalkapohjien hoito on myös kokonaisvaltaisen rauhoittavaa ja tyynnyttävää - kehomme ääriosan hieronta lisää eheyden tunnetta.

Jalkapohjien marmahieronta 15 min 25 €

AYURVEDINEN HIUSPOHJAN HOITO 15 min

Ayurvedinen hiuspohjan hoito elvyttää hiusten kasvua sekä kosteuttaa kuivaa ihoa ja poistaa hilsettä. Hoito lieventää myös atooppisen hiuspohjan ihon oireita: rohtuneisuutta, kutinaa ja punoitusta. Hoidossa käytetään täysin luonnollista ayurvedista hiusöljyä (Amrita Organics sarjan Ayurveda hiusöljy, myynnissä hoitolassamme), joka sisältää useita erittäin tehokkaita mutta hiuspohjalle hellävaraisia ayurvedisia kasviuutteita. Esimerkiksi sarviapilan siemenuute (Trigonella foenum) ravitsee ja kosteuttaa hiuspohjaa, poistaa hilsettä sekä edistää hiusten kasvua. Kookosöljy kosteuttaa ja rauhoittaa hiuspohjaa sekä suojaa ulkoisilta rasituksilta (ilman lämpötilan vaihtelu, ilmastointi, huoneilman lämmitys). 

Ayurvedinen hiuspohjan hoito 15 min 25 €

 

 

SELÄN LÄMPÖHAUDEHOITO 15 min

Selän lämpöhaudehoito sopii esilämpöhoidoksi ayurvedisille hieronnoille. Lämpöhaudehoidossa rentoutetaan selkää pienellä pyyhekääreellä, joka sisältää joko piristäviä ja aktivoivia tai rentouttavia yrttejä. Yrtit valitaan yksilöllisesti jokaisen doshan eli ayurvedisen keho-mieliyypin mukaan. Hoitokääre kastellaan kuumaan veteen ja puristetaan. Kääreellä painellaan selän ja niska-hartiaseudun lihaksia hellästi ja rauhallisesti. Lämpöhauteen vaikutuksesta selän lihakset lämpenevät ja vähitellen lämmön tunne laajenee koko kehoon. Lämpö rentouttaa lihaksia, laajentaa verisuonia ja siten parantaa verenkiertoa sekä rauhoittaa stressaantunutta ja kiireistä mieltä.

Selän lämpöhaudehoito 15 min 25 €

Head Massage
foot massage saraswati
bottom of page