top of page

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA PERUSKURSSI

Lauantaina ja sunnuntaina 25.-26.9. 2021

 

Tällä innostavalla kurssilla opit Intialaisen päähieronnan taustaa ja teoriaa sekä pääset harjoittelemaan hieronnan tekemistä parille henkilökohtaisessa ohjauksessa. Kurssin opettaja on ayurvedaterapeutti Terry Thomas, joka on kotoisin Keralan osavaltiosta Etelä-Intiasta. Terry on opiskellut ayurvedisia hierontoja, mukaanlukien intialainen päähieronta, useiden vuosien ajan Intiassa opettajansa Sasikumaran Nairin johdolla.

Terry opettaa selkeällä ja loogisella tavalla. Terryllä on vuosien kokemus Intialaisen päähieronnan opettamisesta useille kurssiryhmille. Terry osaa positiivisesti kannustaa ja ohjata jokaista oppilastaan.

Terry opettaa Intialaisen päähieronnan perustekniikoiden lisäksi marmahierontaa, jolla voi tehokkaasti lieventää esimerkiksi päänsärkyjä ja migreeniä. Kurssilla saat käytännönläheisiä vinkkejä perinteisestä Keralassa (Etelä-Intiassa) tehtävästä päähieronnasta.

Kurssille voit tulla, jos olet kiinnostunut hoitamaan läheisiäsi kotona tai jos työskentelet kauneuden- tai terveydenhoitoalalla ja haluat tehdä Intialaista päähierontaa asiakkaillesi.

Intialaisella päähieronnalla on useita hoitavia vaikutuksia kehoon ja mieleen. Se avaa niska-hartiaseudun lihaskireyksiä, aktivoi verenkiertoa pään alueelle, energisoi kehoa, rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä sekä vaikuttaa positiivisesti elintoimintoihin ja unen laatuun. Intialainen päähieronta on ihana stressiä lieventävä hoito. Hieronta sopii hyvin myös raskaana oleville.

Intialaisen päähieronnan hierontaotteet ovat monipuolisia ja tehokkaita. Hieronnassa käytetään niin pyöriviä aktivoivia hierontaliikkeitä, syviä tehokkaita sormipainalluksia kuin rauhallisia koko kämmenen sivelyitä. Jokainen voi oppia nämä erilaiset hierontaotteet, jotka rentouttavat lihaksia ja rauhoittavat hermostoa.

 

  • Kurssin hinta: 245 € (sis. Alv. 24%)

  • Paikka: Luontaishoitola Saraswati, Ruoholahdenkatu 24, 00180 Hki

  • Aika: lauantaina 25.9. klo 10-17 ja sunnuntaina 26.9.2021 klo 10-16

  • Opetuskielet: suomi ja englanti

  • Varausmaksu 65 €, maksetaan tilisiirtona ilmoittautumisen jälkeen

  • Ilmoittautuminen: info@saraswati.fi tai044-0404060

  • Laita ilmoittautumisviestin otsikoksi "Ilmoittautuminen Intialaisen päähieronnan peruskurssille"

  • Kirjoita ilmoittautumisviestiin koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

  • Kurssin hinta sisältää kurssitodistuksen, kuvallisen kurssimateriaalin & tee- , hedelmä- ja keksitarjoilun

dal food
popular-vegetarian-food-in-munnar-kerala

KERALAN KASVISRUOKA-KURSSI 

 

Su 16.4. klo 10.30-14.00
Oodi kirjaston keittiö
Töölönlahdenkatu 4, Hki


Opettaja:

Keralasta kotoisin oleva Ayurveda terapeutti Terry Thomas


Opetuskielet: suomi ja englanti

 

Terry opettaa innostavasti ja ilolla. :) 

Terryn intohimo Keralan ruokiin on periytynyt hänen äidiltään Thankamilta, joka osaa valmistaa lukuisia Keralan ruokia ulkomuistista. Terry on kasvanut maukkauden ja terveellisten ruokien äärellä ja osaa luoda intialaisilla mausteilla harmoniset ja makunystyröitä hivelevät vivahteet.

Mausteiden tarkoitus on herättää ruokahalua, ruoansulatusta ja iloa syömiseen. Jokaisella mausteella on oma funktio ja mausteita yhdistelemällä saadaan tasapainoa niin makuun kuin vaikutukseen.

Myös valmistettavat ruoat on valittu niin, että niiden maut ja koostumukset sopivat yhteen ja ruoat sulavat mahdollisimman hyvin.


Kurssilla valmistetaan mausteiset & maistuvat:
Linssikastike, kasvispaistos,
kookos chutney, pappadam 

Lisäksi keitetään valkoista basmatiriisiä ja punaista riisiä
(sis. Luomu raaka-aineita!)


Hinta: 149€


Ilmoittautuminen:
info@saraswati.fi
044-0404060

Lähetä viesti e-mailitse tai puhelimitse: Ilmoittaudun Keralan kasvisruoka kurssille su 16.4.2023

bottom of page