top of page
SaraswatiLUONTAISHOITOLA logo
shiatsu saraswati helsinki

Shiatsu

Shiatsu on japanilainen kokonaisvaltainen hoito. Shiatsussa hoidetaan kehon eri meridiaaneja ja vyöhykkeitä. Meridiaaneja käsitellään ja avataan sormipaineluilla, koko kämmenen paineluilla ja hieronnalla. 

reiki-energy-healing

Reiki

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä energiahoito, jossa kanavoidaan universaalia Ki-energiaa hoidettavalle. Reikihoidoissa terapeuttista ja parantavaa energiaa välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavaan. 

hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä länsimaalaista hierontaa, jolla on useita suotuisia vaikutuksia kehoon. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja siten parantaa lihasten hapensaantia. Hieronta vähentää lihaskireyksiä ja -kipuja.

syvakudoshieronta

Syväkudoshieronta

Syväkudoshieronta on länsimaalaista tehokasta hierontaa, jolla avataan sekä pinnallisia että syviä lihaskireyksiä. Syväkudoshieronnassa hierotaan lihaksia napakoilla rauhallisilla otteilla, jotka kohdistuvat lihasten syviin kerroksiin. 

hyvan olon hoidot

Hoitopaketit

Luontaishoitola Saraswatissa voit hoitaa itseäsi rentouttavilla ja tehokkailla hoitopaketeilla. Hoitopaketti on kahden eri hoidon yhdistelmä. Saat yhdellä kertaa tehokkaan ja monipuolisen hoitokokonaisuuden edulliseen hintaan. 

muut hoidot saraswati

Muut hoidot

Erikoishieronnat ja hoidot: Suklaahieronta, nivelhieronta, selluliittihieronta ja hiuspohjan hieronta. Tutustu lisää!

bottom of page